18

жовтня

Акції на готові квартири в ЖК «Берегиня»

До кінця жовтня 2016 року компанія Perfect Group запускає відразу 2 акції в ЖК «Берегиня».

Для справжніх цінителів комфорту вартість двоярусних квартир в 1-4 секціях ЖК «Берегиня» становить всього 13999 * грн/м2.

«Берегиня» - це житловий комплекс, який розташований в 5 хвилинах ходьби від Київського моря. Він чудово підійде для тих людей, які прагнуть відпочити від метушні великого міста, але бажають завжди залишатися на зв'язку.

Двоярусні квартири ідеальні для великих сімей і цінителів вільного простору. Зручні планування і метраж понад 100 кв. м. роблять їх ідеальними для втілення будь-яких фантазій в дизайні та стилі. З кожної квартири відкривається чудовий вид на Київське море, адже вони розташовані на 15-16 поверхах.

А для любителів невеликих комфортних квартир у Perfect Group є особлива пропозиція. Вартість квадратного метра в готових квартирах також від 13999 грн, що робить готове житло ще доступнішим! В акції беруть участь однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири з 1 по 4 секції. Поспішайте придбати!

Увага! Спеціальна ціна на квартири актуальна тільки до 31 жовтня. Встигніть придбати квартиру своєї мрії за спеціальними умовами. Кількість квартир обмежена. Детальнішу інформацію можна отримати на сайті об'єкта http://www.bereginya.k-ya.com.ua/ або у відділі продажів.

* Акційна пропозиція дійсна при 100% оплаті вартості квартири.

Заявка на бронювання

bg