15

вересня

Щоденник будівництва ЖК «5 квартал» від 15.09.2017

У ЖК "П'ятий квартал" станом на середину місяця виконана така робота по будівництву будинків і секцій:

Перший будинок:

- В 1-й секції відбувається залиття пілонів 17-го поверху, кладка зовнішніх та міжквартирних стін на 2-3 поверхах, і вже встановлені сходові марші до 16-го поверху.

- У 2-ї секції йде монтаж вентиляційних каналів на даху 13-го поверху, будівництво ліфтової споруди на 13-му поверсі, залиття шарів дахового пирога, кладка зовнішніх та міжквартирних стін на всіх поверхах. А також ведуться такі роботи: поквартирна стяжка підлоги, стяжка підлоги коридорів, утеплення і штукатурка фасадів, скління 1-13 поверхів, монтаж поверхових комунікацій.

Другий будинок:

- В 1-й секції заливаються пілони 14-го поверху, кладуться зовнішні та внутрішні стіни 2-10 поверхів, встановлені сходові марші до 12-го поверху і відбувається скління 2-7 поверхів.

- У 2-ї секції відбувається залиття даху 12-го поверху, монтаж вентиляційних каналів 12-го поверху, кладка зовнішніх і внутрішніх стін 2-10 поверхів, і вже встановлені сходові марші до 12-го поверху.

Третій будинок:

Ведуться будівельні роботи по залиттю підлоги 16-го поверху, кладці зовнішніх стін 2-5 поверхів, склінню балкона на 2-му поверсі, а також встановлені сходові марші до 14-го поверху.

Заявка на бронювання

bg