02

листопада

Щоденник будівництва ЖК Теракот від 02.11.2021

Актуальна інформація про будівництво житлового комплексу Terracotta.

Перший будинок – штукатурні роботи закінчено на 95%, розпочато фінішне оздоблення. Продовжуємо цегляну кладку на 1-му поверсі. Виконуємо монтаж вхідних дверей у квартири та лючків інженерних ніш. Триває утеплення фасаду та влаштування віконних накривок.

Другий будинок – інженерні мережі та стояки в МЗК виконані на 100%. Закінчили монтаж люків в нішах з інженерним обладнанням. Вхідні двері в квартири влаштовано на 100%. Тривають опоряджувальні роботи в технічних приміщеннях підвалу. Фасад утеплили на 85%, крім 1-го поверху.

Третій будинок – фасадні роботи виконали на 100%, окрім 1-го поверху. Опорядження та влаштування підлоги керамічною плиткою в МЗК завершено на 100%. Влаштували блискавкозахист на даху будинку. Виконали штукатурні роботи МЗК 1-го поверху.

Четвертий будинок – фасадні роботи виконали на 95%. Опорядження та влаштування підлоги керамічною плиткою в МЗК зроблено на 85%. Штукатурні роботи МЗК 1-го поверху завершено.

Скління та монтаж каркасу СПК виконано на 80% в 1, 2, 3 та 4 будинку. Залізобетонні конструкції паркінгу зроблено на 70%. Завершили монтаж обладнання насосних та теплових пунктів в усіх будинках.

Заявка на бронювання

bg