20

січня

Щоденник будівництва ЖК Теракот від 20.01.2022

Новий звіт з будівельного майданчику ЖК Terracotta.

  • Перший будинок - штукатурні роботи закінчено на 100%, фінішне оздоблення виконано на 75%. Монтаж вхідних дверей у квартири зроблено на 85%, люки інженерних ніш закінчили. Утеплення фасаду, окрім 1-го поверху, та влаштування віконних накривок завершили. Продовжуємо цегляну кладку на 1-му поверсі.
  • Другий будинок – вхідні двері в квартири влаштовано на 100%. Опоряджувальні роботи в технічних приміщеннях підвалу закінчили. Фасад утеплили на 100%, крім 1-го поверху.
  • Третій будинок – опорядження та влаштування підлоги керамічною плиткою в МЗК завершено на 100%, крім 1-го поверху. Фарбування МЗК виконали, крім 1-го поверху. Продовжуємо влаштовувати датчики димовидалення та пожежної безпеки в МЗК.
  • Четвертий будинок – опорядження та влаштування підлоги керамічною плиткою в МЗК зроблено на 100%. Закінчили опорядження котельні.

Приступили до влаштування теплових магістралей між будинками. Накривки парапетів закінчили по всім будинкам. Скління та монтаж каркасу СПК завершено на 95% в 1, 2, 3 та 4 будинку. Приступили до стяжки 1-го будинку.  Залізобетонні конструкції паркінгу зроблено на 90%. Продовжуються фасадні та гідроізоляційні роботи паркінгу. Виконані гідроізоляційні роботи зовнішніх стін паркінгу на 85%.

Заявка на бронювання

bg