25

лютого

Щоденник будівництва ЖК "Теракот" від 25.02.2021

Актуальні новини будівництва житлового комплексу Terracotta.

Перший будинок – триває мурування внутрішніх стін та перегородок з 10-го по 11-й та з 19-го по 20-й поверхи. Відбувається монтаж віконних конструкцій. Монтаж вентиляторів димовидалення та встановлення вентиляційного повітропроводу завершено.

Другий будинок – розпочато монтаж ліфтового обладнання. Завершується впровадження інженерних мереж у підвалі. Цегляну кладку повністю закінчено, крім технологічних отворів.

Третій будинок – продовжується монтаж ліфтового обладнання. Металопластикові вікна встановлені на 98%, роботи з розводки комунікації та вентиляції у підвалі зроблено на 95%. Утеплення фасаду виконано на 55%, оздоблення місць загального користування на – 30%. Закладку ніш інженерних комунікацій закінчено, окрім комерційних приміщень.

Четвертий будинок – почався монтаж обладнання газової котельні. Виконується монтаж ліфтового обладнання. Розводка пожежної сигналізації на етапі реалізації. Вентилятори димовидалення та вентиляційний повітропровід встановлено. Цегляну кладку у будинку завершено, окрім комерційних приміщень та місць проходження інженерних комунікацій. Стартували монолітні роботи в плитах перекриття в місцях проходження інженерних комунікацій.

Проводиться бетонування фундаментної плити трансформаторної підстанції та пандусу паркінгу між 2-м та 3-м будинками. Виконано розробку котловану стилобатної частини між 1-м та 2-м будинками. Армування фундаментної плити стилобатної частини розпочато.

Заявка на бронювання

bg