16

липня

70000 грн за ідею для муралу Лебединого

Місяць тому Perfect Group оголосили про відбір ідей для муралу на торці будинку № 3 ЖК «Лебединий». Попередня концепція не відгукнулася у творчих серцях дизайнерів і художників. Тому ми перезапускаємо конкурс: присвячуємо мурал 30-річчю незалежності України. На автора найкращої ідеї чекає подарунок — 70 тис. грн.

ЖК «Лебединий» розташований за адресою вул. Ревуцького, 40 і вже впізнаваний за своїми муралами. Будинок № 2 прикрашають лебеді, а на торці будинку № 3 зображена мама з немовлям. Другий сюжет і стилістику для стінопису на будинку № 3 пропонуємо створити конкурсантам.

Основна вимога до дизайну — дотримуватися концепції «30 років незалежності України». Ви можете обіграти тему цього свята, творчо поєднати його з родинними цінностями або креативно зобразити своє бачення незалежності. Роботи з використанням стокових зображень та оброблених фото з особистих архівів участі в конкурсі не братимуть.

Параметри майбутнього артоб’єкта: ширина — 15,1 м, висота — 78,4 м. Але для презентації макета вистачить зменшеної копії: 1,5 см х 7,8 см. Вимоги до розширення зображення: 200 точок/дюйм.

Запропоновані ідеї оцінюватиме журі: архітектори, інвестори та представники Perfect Group. Насамперед звертатимуть увагу на стилістику та естетику, а також на гармонійне поєднання нового дизайну з іншими муралами. За дизайн, який оберуть для муралу на будинку № 3, авторові вручимо головний приз — 70 тисяч гривень.

Запрошуємо долучатися до конкурсу дизайнерів, архітекторів, художників і всіх, хто відчуває в собі творчі здібності. Надсилайте свої пропозиції та ідеї на пошту: Konkurs@perfect-group.ua. Приймаємо заявки до 9 серпня.

Бажаємо натхнення!

Заявка на бронювання

bg