20

травня

Щоденник будівництва ЖК "Теракот" від 20.05.2021

Актуальна інформація про хід будівництва ЖК Terracotta.

Перший будинок – монтаж віконних конструкцій зроблено на 98%. Продовжуємо мурування внутрішніх стін та перегородок на 10-му поверсі, 2-й поверх вже закінчили. Наразі приступили до влаштування цегляної кладки 1-го поверху. Розпочали закладання інженерних ніш в МЗК. Утеплюємо фасад та влаштовуємо віконні накривки.

Другий будинок – закладання інженерних мереж та стояків в МЗК виконали на 20%. Приступили до штукатурних робіт МЗК. Фасад утеплили на 30%. Вікна встановлено, окрім технологічних отворів. Розпочали монтаж інженерних мереж в квартирах: водопостачання та опалення.

Третій будинок – утеплення фасаду закінчили, окрім 1-го поверху, розпочали фарбування. Виконуємо монтаж кошиків для кондиціонерів та віконних відливів. Приступили до опорядження МЗК.

Четвертий будинок – водопровідні мережі та опалення повністю змонтовано, гідроізоляцію покрівлі облаштували на 85%. Проводиться випробування котельні. Триває фарбування фасаду будинку.

Закінчуємо монолітні роботи парапету між 1-м та 2-м будинками. Продовжується облаштування залізобетонного каркасу трансформаторної підстанції та пандусу паркінгу. Тривають роботи по влаштування котловану паркінгу між 1-м, 2-м та 3-м будинками.

Заявка на бронювання

bg