30

квітня

Щоденник будівництва ЖК "Теракот" від 30.04.2021

Новини і фотозвіт з будівельного майданчика ЖК Terracotta.

Перший будинок – влаштування сантехнічних стояків та роботи з покрівлі виконано. Закінчили мурування внутрішніх стін та перегородок на 2-му поверсі, на 10-му роботи ще тривають. Монтаж віконних конструкцій зроблено на 90%.

Другий будинок – продовжуємо монтаж 1-го та 2-го пасажирських ліфтів. Фасад утеплили на 30%, вікна у будинку встановили, окрім технологічних отворів. Триває бетонування отворів в плиті перекриття в місцях проходження сантехнічних стояків.

Третій будинок – наразі монтаж ліфтового обладнання ще в процесі. Металопластикові вікна встановлені на 98%, розводка комунікації та вентиляції у підвалі зроблена на 95%. Мережі водопостачання та опалення встановлені на 90%. Утеплення фасаду здійснили на 85% та приступили до його фарбування. Штукатурна обробка місць загального користування закінчена.

Четвертий будинок – монолітні роботи в плитах перекриття в місцях проходження інженерних комунікацій завершили. Прокладка електромереж зроблена на 100%. Водопровідні мережі та опалення змонтовані на 85%, а облаштування гідроізоляції покрівлі на 75%.

Продовжується облаштування залізобетонного каркасу трансформаторної підстанції та пандусу паркінгу. Розробку котловану під паркінг вже розпочато.

Заявка на бронювання

bg