21

квітня

RIVERDALE. Весна. Будівництво 2023.

Весна 2023 в Києві видалась надзвичайно дощовою. Злива за зливою, і так вже протягом багатьох тижнів. Та буквально сьогодні видався гарний, яскравий день, тому зустрічайте будівництво комплексу RIVERDALE в сяйві сонячних променів

🏗 За весняну пору ми вже встигли: ◾️Змонтувати третій баштовий кран, будівельні задачі якого стосуються безпосереднього зведення 1-ї секції, 1-го будинку. ◾️Виконати значущу частину підготовчих робіт для зведення будинку №4, що буде збудований вздовж вул. В. Брожка. ◾️Майже завершити геодезичні роботи та розпочати підготовчі роботи з влаштування випробувальних паль наступних секцій.

🏠 Будинок №8: 🔹Секція 1 — роботи на рівні 3-го поверху повністю завершені. 🔹2-3 секції — бетонування на рівні арки, зведення комерційних приміщень та першого житлового поверху завершено. 🔹Секція 4 — роботи на рівні 6-го поверху виконані на 100%.

🏠 Будинок №1 — монолітні роботи на рівні підвалу завершені: вертикальні конструкції та плити перекриття виконані на 100% в 1-й секції. Активно відбувається заготівля арматури для створення армокаркасу майбутнього 1-го поверху. Наступні кроки - це монолітні роботи на рівні комерційної нерухомості та початок монолітних робіт зі зведення елементів житлових приміщення.

Заявка на бронювання

bg